+905354625326
info@icimesinditemizlik.com

Daire ve Ev Temizliği

Villa Ev Daire ve İnşaat Sonu Temizliği

Daire ve Ev Temizliği

en güvenilir temizlik şirketleri
  • Temizlik Ücretleri
  • en güvenilir temizlik şirketleri
  • ev temizliği
  • halı koltuk yıkama
  • Ev ve Daire Temizliği

 

Daire Temizlik ücretleri konusun da araştırma yapıyor ve teklif arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ev temizliği konusun da her biri bir birin den deneyimli temizlik elemanlarımızla hizmetiniz deyiz.

İstanbul gibi büyük metropol şehirler de çalışan bayanlar için ev temizliği büyük bir sorundur. Yoğun ve yorgun geçen bir günün ardın dan bir de ev işleri gerçek anlam da çalışan kadınlarımızı zorlamak tadır. Temizlik firmamız bu konuda siz çalışan bayanlarımızın imdadına koşuyor. Uzman ve deneyimli temizlik elemanlarımızla evinizi temizliyor sizlere ışıl ışıl bir ortam sunuyoruz.

Taşınma öncesi veya sonrası tüm temizlik işlerinizi itina ile yapıyoruz. Gündelik hayatta ise ev ve dairelerinizi ister eşyalı ister eşyasız  temizliklerini yaptığımız gibi dairenizin cam temizliğini de uzman cam temizliği elemanlarımızla pırıl pırıl bir hale getiriyoruz.

Daire Temizliğin de;

Mutfak ve Wc Temizliği

Mutfak ve Banyolarınız da farklı ekipmanlar kullanırız. Hijyeniniz bizim için önemli. Banyo ve wc lerde kullanılan hiçbir temizlik malzemesi vada kovasını mutfak temizliğiniz de kullanmamaya  önem gösteririz. Temizlik kimyasallarının seçimin de çevre faktörünü göz önün de bulundururuz , Siz ve Doğanın sağlığı bizim için önemli. Islak zemin ve lavabolarınızda kir pas ve yağ lekelerini çıkartır ışıl ışıl hale getiririz.

Cam Temizliği

Pencerelerinizin imalatta üzerine kaplanmış muhafaza laylonlarını pencereleriniz zarar vermeden çıkarıyoruz. Cam ve Kapı pervazların da inşaat aşamasın dan kalmış boya ve harç atıklarını özel temizlik maddelerimiz le zarar vermeden temizliyoruz. Camlarınız da ki boya ve harç kalıntılarını profosyonel camcılarımız la çizmeden temizleriz.

Oda ve Parke Zemin Temizliği  

Odalarda parke zemin temizliği gerçek den uzmanlık isteyen bir iş tir. Parkelerin çizilmeden deforme olmadan temizlenmesi gerçek anlamda uzman temizlikçilere teslim edilmesi gereken bir iştir. Temizlik şirketimiz Parkelere özel sıvıyla köpükleme yapıp yüksek devirli sanayi tipi vakumlarla vakumlama yapıp, parke kenarı, Süpergelik altı ve hatta parkelerin altın da inşaat zamanın dan kalmış en ufak tozu bile çekip alarak taşınma sonrasın da parke üzerin de gezinme nedeni ile bas bırak etki ile parke altın dan dışarı nufuz olup sonrasın da eşyaların üzerine konan tüm toz zerreciklerin den odanızı arındırıyoruz. 

Bina ve apartman merdiven temizliği hizmetini bizden alan bina yönetimlerine daire temizliklerin de özel %15 indirim uygulanır.

Bina merdiven temizliği için tıklayınız…

Temizlik Ücretleri ?

İstanbul temizlik firmaları ev temizlik ücretleri konusun da araştırma yapıyor ve teklif arıyorsanız doğru adrestesiniz. Ev temizliği konusun da her biri bir birin den deneyimli temizlik elemanlarımızla hizmetiniz deyiz.

Temizlik ücreti ne kadardır ve neye göre Belirlenir 

Temizlik hizmetimizde fiyatlandırmaya geçmeden önce, Müşterimi ile müşteri talep formu düzenleyerek müşterimizin nasıl bir temizlik hizmeti istediğini ve bu hizmete en uygun temizlik ücretinin ne kadar olacağını hizmet kalitemizden ödün vermeden tespit etmeye çalışırız. Temizlik ücretleri İstanbul un semt ve ilçelerine, Temizlenecek alanın büyüklüğüne ve istenilen temizliğin detayına kadar tüm ayrıntılar bu ücretlendirmeyi değiştirmektedir. Doğru ücretin tespit edilebilmesi ve müşterinin bilgilendirilmesi en önemli noktadır.

Fiyat Bilgisi Almak İçin  tıklayınız…